2011. április 14., csütörtök

Április 14.

Éppen tegnap hallottam egy televízióban beszélő szakértótól, hogy a magyarok egyre több üzletláncba látogatnak el a minél jobb vétel reményében. Állítólag sokan nem restek és akár kilenc üzletet is becserkésznek!
Én azért ennyire nem vagyok elszánt, de mindig átböngészem a szórólapokat. Rengeteg olyan dolog előfordul bennük, ami csak "töltelékanyag", vagyis igazából nem olcsóbb, vagy nem számottevően olcsóbb, mint máskor vagy máshol. - tehát hidegen hagy. De szinte mindegyikben horgunkra akadhat jó fogás. És az jutott eszembe, hogy talán mást is érdekelne, hogy mit és hol szúrtam ki. Szeretném hangsúlyozni, hogy abszolút magamból kiindulva válogatok, de azt gondolom, a többi háziasszony illetve háziférfi (vagy mondjunk háziszemélyt a pc jegyében?) számára hasznos lehet, ha megosztom a felfedezéseimet..
Például e héten a Match 299 Ft-ért adja a kristálycukor kilóját, ami a többi lánchoz lépest olcsónak mondható. Mellékesen megjegyzem, hogy a hozzánk legközelebbi piacon időnként megjelenik egy élelmes úr, aki Csehországból magánimportban hoz be cukrot és ugyanezen az áron árulja. Vagy szintén a Match dupla csomag (2 x 150 g) szeletelt bacont kínál 415-ért.
Megakadt a szemem a Lidl 149 Ft-os jégsalátáján és 99 Ft-os alpesi tejcsokiján.
És esetleg érdemes megkóstolni az Aldi dijoni mustárját (200 g 149 Ft).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése